Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
n° visites: 74099   |    |  Avís legal
 


/imatges/imatges_clients/restaurantlapat/entrans_txt.jpg
 
 
Anxoves del Cantàbric, pa vidre torrat tomàquet

Pernil d’aglà, pa de vidre torrat tomàquet (tallat a mà)

Carpaccio pop al estil galleg

Croquetes cassolanes de pernil o bacallà o carxofes

Bunyols de bacallà

Saltat cigronets d’Astorga, bolets, alls tendres i botifarra perol

Coca de foie amb verduretes a l'oli d’oliva

Pasta fresca, llagostins i vinagreta sèpia

Ous de Pagès trencats, espàrrecs marge, xampinyons, patates, pernil d’aglà

Montat truita de ceba, foie, carpaccio peu de porc




4,50 unitat

19,20 ½ racció 16,30


14,80 ½racció 11,40

1,50 unitat

1,50 unitat

9,80 / ½ racció 7,40

14,80/ ½ racció 7,90

12,70 / 1/2 racció 9,50

12,40

12,80





 

Amanida de formatge cabra, fruits secs , pa fregit, vinagreta P.Ximenez

Amanida amb tomàquet i tonyina escabetxada de la casa

Amanida amb salmó, advocat, festucs, vinagreta mostassa


9,20

10,50

10,50
 
   
Preus amb IVA